Sonny’s Inc. op de Brink

aug 25, 2018 | Evenement, Politiek

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan dat het evenement ‘Lekker Laren’, op Plein 1945, dit jaar niet doorgaat.

De organisatie van het evenement wil het jaarlijkse concert van Sonny’s Inc. (dat sinds de start van ‘Lekker Laren’ daar onderdeel van is) wel laten doorgaan. Dit om de jarenlange traditie voor te zetten. Het college van B&W Laren is gevraagd om het concert op de Brink te mogen organiseren. Na overleg met raadsleden heeft het college besloten om hieraan mee te werken, bij hoge uitzondering.

Voorschriften om de Brink te beschermen

Het concert is op zaterdag 1 september vanaf ongeveer 19.00 uur en stopt uiterlijk om 00.00 uur. Het podium komt hoogstwaarschijnlijk aan de kant van de poffertjeskraam. Dit vanwege het minst aantal bomen dat daar staat. In de vergunning staan voorschriften ten aanzien van geluid, tijden, beveiliging en maatregelen die getroffen moeten worden om de Brink te beschermen. Ook moet de organisatie bijdragen aan herstel- en onderhoudskosten van de Brink.

Op- en afbouwen podium en fietsenstalling

Op de donderdag voor het concert wordt het podium opgebouwd, waar het blijft staan totdat het zondag (rekening houdend met de dienst in de basiliek) en uiterlijk de maandag erna wordt afgebouwd. Tijdens de op- en afbouw is een aantal parkeerplaatsen afgezet. Dit is nodig om veilig materialen te kunnen lossen en laden. Tijdens het concert is op de parkeerplaatsen voor het Brinkhuis een fietsenstalling.
Bron: Gemeente Laren

U bevindt zich hier:       Home » Sonny’s Inc. op de Brink

Pin It on Pinterest

Share This