Kerstmarkt zaterdag 8 december van 15:00 tot 18:30 uur

dec 6, 2018 | Evenement, Parkeren Singerbezoekers, Singer Laren Evenement

Kom naar de Singer Laren kerstmarkt waar u op het winterterras en in de villa kunt genieten van een wijn- en kaasproeverij. De Singer Shop is omgetoverd tot een prachtige kerstwinkel waar ook een workshop ‘wol vilten’ wordt gegeven. Speciaal deze middag kunt u kleuradvies krijgen over de sjaals van Mooivilt die u met 25% korting kunt kopen.

In de sfeervolle foyer laat Wijnhandel Wesseling u de lekkerste kerstwijnen proeven. Thamar’s Kaashandel van Thamar van Os presenteert bijpassende kazen. Op het winterterras, bij de leukste kerstboom van Laren, kunt u zich verwarmen naast een knapperend vuurtje met warme chocolademelk en gluhwein uit een exclusieve ‘Denkermok’.

Uiteraard zijn ook de kinderen van harte uitgenodigd. In de stijl van het lichtkunstwerk Undercurrent van kunstenaar Jimi Kleinbruinink kunnen zij een sfeervol lichtje maken. De activiteiten zijn doorlopend, u hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

In verband met de voorbereidingen van de tentoonstelling Out of Office. Kunstschatten uit bedrijven is het museum gesloten.

Bron: Singer Laren

Laatste impressionisten: de wereld door een roze bril

Het Singer museum Laren

Workshops Koffie / Thee cocktails maken en Wol vilten
Voor heerlijke speciale kazen en gezelligheid moet u naar Thamar's Kaashandel
Parkeer mogelijkheden voor het Singer Laren. Denkt u bij het parkeren ook aan de inwoners van Laren.

U bevindt zich hier:       Home » Kerstmarkt zaterdag 8 december van 15:00 tot 18:30 uur

Pin It on Pinterest

Share This